About

About

Hoi, wat leuk je dat op je mijn website komt kijken! Ik ben Jessica en op deze website hou ik van alles bij over fashion, lifestyle en interieur. Ik ben zelf iedere dag weer bezig met deze onderwerpen en aangezien ik op het internet veel interessants op deze gebieden tegenkom, leek het me leuk om deze via deze website met jullie te delen. Zo hoef je niet steeds zelf te zoeken, maar vind je hier gewoon handige tips, het laatste nieuws en nog veel meer.

De naam van mijn website heeft trouwens te maken met een andere hobby van mij, namelijk hardlopen. De helft van mijn naam en het Engelse woord voor hardlopen vormen zo samen de naam van mijn website. Geen diepere gedachte dus, maar gewoon een combinatie die goed weergeeft wie ik ben.

Naast hardlopen hou ik me dus veel bezig met zaken als beauty, mode, interieur en eigenlijk alle dingen die het leven mooier maken. Op mijn website vind je bijvoorbeeld tips op het gebied van make-up, maar ook ideeën om oude dingen weer een nieuw leven te geven. Want naast dingen die er mooi uitzien, hou ik er ook van om dit juist allemaal zo goedkoop mogelijk te doen. We gooien tegenwoordig zoveel weg en geven vaak onnodig veel geld aan dingen uit. Ik vind het dan juist een uitdaging om te zoeken naar manieren hoe dat goedkoper kan.

Ik wens je veel plezier met het rondkijken op mijn website en hoop dat je iets hebt aan de tips en nieuwsitems die ik hier plaats!