Afwijkende boots schoenentrend voor het najaar

trendy-zwarte-enkellaarsjes

Afwijkende boots schoenentrend voor het najaar

Met de zomer op zijn einde en tassen vol sale in de pocket is het tijd voor het najaar. Maar hoe paraderen wij de winter door in 2013? Hier de schoenentrends voor het najaar.

In bar herfst/winter weer kan je niet zonder een goed paar laarzen en er is weer veel nieuws op de markt. Waar we de lieflijke Uggs maar beter diep in de kast kunnen laten staan is het tijd voor wat edgier schoeisel. Stoere biker laarzen, secondskin boots, over de knie laarzen en wedgeboots. Hoger, strakker en stoerder slaat de toon bij de grote modehuizen. En waar de bikerlaarzen vorig jaar ook al een musthave waren mogen ze nu ook niet ontbreken in je garderobe. Gelukkig hoef je niet per se al te diep in de portemonnee te tasten aangezien merken als Riverwoods en Zara ook meester zijn in trend spotten.

winterschoenen-2013-trends

Ook de enkellaarsjes beleven een revival. Ze zijn in alle soorten en maten te verkrijgen en passen perfect onder je fijne denim broek of maken de overgang tussen je zomer garderobe en het najaar. Het biker thema vindt ook zijn vertaling in enkellaarsjes, rubberen zolen perfect voor de herfst zien we ook veel terug en ook hier zie je dat er meer de hoogte in gegaan wordt á la de laarzen van 2013. Zo bestaat de nieuwe collectie van Manfield uit betaalbare en kwalitatief goede zwarte enkellaarsjes en biker boots.

Andere trends die we veel terug zullen zien komen zijn die van de veter. Van voor op de wreef tot hoog in de knieholte. We durven onze strijdlustige kant steeds meer te zien in Gladiators en ook de teentjes durven we te showen met de peeptoe. Afgewisseld met vrolijke prints en punk couture natuurlijk.

winter trends 2013 gladiator